Entry: gathering raya 18-11-2006 Nov 19, 2006



shah alam -Gathering raya@kedai.kopi. ada yang pakai baju melayu (huhuhuhuhu aku pnu pakai baju melayu), kurung..ada ramai pakai baju orang putih. artis yang hadir : yorn dan artz. Makanan pulak bole ler tahan...tambah2 lagi bila kuzie kata...bill dah settle. semua org macam kena letrik. kalo tau dia nak sponsor, bleh mintak steak n bagai. terima kasih encik kuzie. kamu memang ayam A1.

Petang je time bebudak nak lepak (kunun nak pegi kocok2)...hujan turun dengan lebat. tayar kereta eerin tenggelam :P park lagi kat situ...uhhuhuhu sib baik tak masuk dalam lantai. Lepas tu tatau nak pegi mana, dorang datang beraya kat rumah adik aku di sec 7.

* gambar2 ni besar eh. kalo nak tengok besar2 penuh screen, right button, save as kat komputer korang...pastu tengok ler puas2.
(jangan superimpose...tak baik)



artis artz menyedut air, buat2 tak nampak kamera


center of attraction... cik kelise dan dazzler... nice kebaya + baju kurung moden ...
sungguh elegan~!   rating 1-10  = 9.25...tak bole kasi penuh nanti dorang pasan... 



Artis yorn tengah merenung cik dazzler. not only me
impressed kat baju dazz...artis pun :P


Pukul 3 petang...ada yang dah kelaparan tunggu makanan.
sambil2 tunggu tu boleh la tenung2 aweks


Alahai yorn ko buat apa tu? kalo tak tahan pun pegi ler
toilet....tau la hujan lebat...


Agent Smith adik beradik... yang tengah tu bukan...tu agent semut

gambo lain : klik sini  

   2 comments

yorn_thunder
November 19, 2006   08:32 AM PST
 
waaaaa.. begitu pantas pic diaplodkan awat sikit sangat???
nice nice
Sephipah
November 19, 2006   01:39 AM PST
 
nicey micey gath eyh. was werking, couldnt make it :(

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments