Nov 19, 2006
gathering raya 18-11-2006

shah alam -Gathering raya@kedai.kopi. ada yang pakai baju melayu (huhuhuhuhu aku pnu pakai baju melayu), kurung..ada ramai pakai baju orang putih. artis yang hadir : yorn dan artz. Makanan pulak bole ler tahan...tambah2 lagi bila kuzie kata...bill dah settle. semua org macam kena letrik. kalo tau dia nak sponsor, bleh mintak steak n bagai. terima kasih encik kuzie. kamu memang ayam A1.

Petang je time bebudak nak lepak (kunun nak pegi kocok2)...hujan turun dengan lebat. tayar kereta eerin tenggelam :P park lagi kat situ...uhhuhuhu sib baik tak masuk dalam lantai. Lepas tu tatau nak pegi mana, dorang datang beraya kat rumah adik aku di sec 7.

* gambar2 ni besar eh. kalo nak tengok besar2 penuh screen, right button, save as kat komputer korang...pastu tengok ler puas2.
(jangan superimpose...tak baik)



artis artz menyedut air, buat2 tak nampak kamera


center of attraction... cik kelise dan dazzler... nice kebaya + baju kurung moden ...
sungguh elegan~!   rating 1-10  = 9.25...tak bole kasi penuh nanti dorang pasan... 



Artis yorn tengah merenung cik dazzler. not only me
impressed kat baju dazz...artis pun :P


Pukul 3 petang...ada yang dah kelaparan tunggu makanan.
sambil2 tunggu tu boleh la tenung2 aweks


Alahai yorn ko buat apa tu? kalo tak tahan pun pegi ler
toilet....tau la hujan lebat...


Agent Smith adik beradik... yang tengah tu bukan...tu agent semut

gambo lain : klik sini  


Posted at 01:01 am by mozartx
Comment (1)  

   

<< September 2017 >>
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
 01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30


If you want to be updated on this weblog Enter your email here:



rss feed